Üzülme, sen ve ben tam ne olduğunu biliyoruz. Zaten diğer insanların ne düşündüğünü ne zaman dikkate aldın allah allah ne bu beni canavara çevirdin modu bu anlamış değilim azcık yaşlandın sanırım sen 🙂 Ben kabul ediyorum en haklı sensin tamam 🙂 Son 2 ayda ayrılmamışız gibi sanki bu tavır gerçekten ayrılığa sebep olmamış gibi yazmanı da anlayamadım. Kendimi aklasam seni karalasam ne olacak allah aşkına neden buna çabalayayım ki? Durup itiraf atıp sitem edebilme hakkını kendinde görebilmen beni sinir etti bu kadar. Sen beni terkettin farkındasın dimi? Bu ayrıntı şuan önemli değil ama unuttuğunu düşünmesemde hatırlatmak istedim.
Aile konusuna yorum yapmayacağım senden daha çok senin bu konudaki durumunun farkındaydım referansa gerek yok henüz bunamadım. Bu konuda elimden yada ailemin elinden çok birşey gelemedi belki ama yaptığımız söylediğimiz herşeyde samimiydik. Ek birşey dememe gerek yok zaten biliyorsun o kadarda değildir heralde.
Son yazdığına gelecek olursam; şu dünyada yapacağım en yanlış şey sadece 3 saat evli eski sevgilimle konusmak olur, gerçekten beni tanıdığını düşünüp bunu yapabileceğimi nasıl düşünebilirsin bilmiyorum. Diğer itirafta yazdığım son yazdığım cümlelerde gerçekten samimiydim, bu dünyada musmutlu bir ailen, çocuklarının, tonton kayınvaden olmasını kendimden bile çok isterim. Lütfen girdiğin yola bak, geriye bakma. Ayrıca o konuşma metnini silersen çok daha iyi olur senin adına.